Vi har alle våre gode og mindre gode dager.
En dårlig dag kan påvirke deg til å komme med utallige unnskyldninger. Dette gjelder ikke bare deg, du er ikke alene. Aksepter den dårlige dagen og godta først som sist at ikke alt ble som planlagt.
Hvis du spiste litt ekstra fet mat og smågodt en dag, er dette helt greit.
Det er enkelt å falle for fristelsen i å tenke for mye på ting man ikke får gjort noe med. Minner om på at dette kun er én dag av 365 dager, det er det lange løp som teller.
Ukas treningsprogram:
Mage
Sit-up: 3 sett 15 reps
Cross toe touch sit-up: 3 sett 15 reps
Plank knee touch with twist
Sideway scissors
Ukas middagstips Oppskrift fra TINES kjøkken:
Frisk og god kyllingsalat med fetaost, Crème Fraîche og pesto.
Slik gjør du det:
1.Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.
2.Del avocado i båter. Fordel avocado, tomat, paprika, ruccola og fetaost på et fat med høy kant eller i mindre boller.
3.Fordel litt Crème Fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.
Ingredienser:
-
300 g kyllingfileter
-
1 ss meierismør
-
¼ ts salt
-
¼ ts pepper
-
½ stk sitron (saften av)
-
2 stk avokado
-
8 stk gule eller røde cherrytomater (delt i to)
-
1 stk rød paprika (i strimler)
-
2 dl ruccola
-
150 g fetaost (i terninger)
-
10 stk basilikumblader
-
8 ss lett creme fraiche
-
4 ss grønn pesto