SAMARBEIDSPARTNERE

Mobech Treningsspesialisten samarbeider med en rekke ulike utøvere og forbund både for å bidra med vår kompetanse etter over 100 år i bransjen, men også for å tilegne oss kunnskap så våre kunder alltid får den rådgivingen de forventer av Norges eldste treningsspesialist.

FUNKYGINE – JØRGINE MASSA VASSTRAND

Norges råeste treningsprofil og influencer samarbeider selvfølgelig med Norges eldste treningsutstyrsleverandør.

Sammen med Jørgine deler vi tips og triks til hjemmetreningen i en travel hverdag. Jørgine er lidenskapelig opptatt av trening og sunne holdninger for store og små, noe vi i Mobech kan relatere til. Derfor er hun en perfekt ambassadør for våre produkter og vi er stolte over å kunne gjøre Norge sterkere sammen med Jørgine.

Se mer fra vårt sammarbeid med Jørgine A.K.A. Funkygine her

NSF – Norges Styrkeløft Forbund

Norges Styrkeløftforbund – Vi løfter sammen og skaper rene vinnere

I 2023 har Norges Styrkeløft Forbund og Mobech Treningsspesialisten inngått en samarbeidsavtale.

Avtalen sikrer klubbene og medlemmene til NSF tilgang på IPF godkjent utstyr fra ATX til rabatterte priser i butikk, nettbutikk og tilbud.

Samtidig støtter vi i Mobech Treningsspesialisten forbundet og deres jobb innenfor styrkeløft.

 

OPRA – Oprativ Rabatt

OPRA - Operativ Rabatt | OPRA

Operativ Rabatt er et lukket fordelsprogram for personell og vernepliktige i Forsvaret, nødetater, frivillige redningstjenester og veteraner.

Rælingen Håndballklubb

Støtteordning – Idrett for alle – Rælingen håndballklubb

Vi er stolt sponsor og samarbeidspartner med Rælingen Håndballklubb, sammen skaper vi fremtidens håndballstjerner samtidig som vi bidrar til aktivitet og sunne holdninger hos unge lovende i vårt nærmiljø.

Rælingen Skiklubb – Alpint

Alpin - Rælingen Skiklubb

Fra Henrik Kristoffersen til Ola Normann. Rælingen Skiklubb – Alpin har i mange år bidratt til skiglede for store og små. Mobech er selvsagt med på lasset og bidrar til supre treningsforhold for morgendagens alpin-talenter.