SAMARBEIDSPARTNERE

Mobech Treningsspesialisten samarbeider med en rekke ulike utøvere og forbund både for å bidra med vår kompetanse etter over 100 år i bransjen, men også for å tilegne oss kunnskap så våre kunder alltid får den rådgivingen de forventer av Norges eldste treningsspesialist.

FUNKYGINE – JØRGINE MASSA VASSTRAND

Norges råeste treningsprofil og influencer samarbeider selvfølgelig med Norges eldste treningsutstyrsleverandør.

 

Sammen med Jørgine deler vi tips og triks til hjemmetreningen i en travel hverdag. Jørgine er lidenskapelig opptatt av trening og sunne holdninger for store og små, noe vi i Mobech kan relatere til. Derfor er hun en perfekt ambassadør for våre produkter og vi er stolte over å kunne gjøre Norge sterkere sammen med Jørgine.

NSF – Norges Styrkeløft Forbund

Norges Styrkeløftforbund – Vi løfter sammen og skaper rene vinnere

I 2023 har Norges Styrkeløft Forbund og Mobech Treningsspesialisten inngått en samarbeidsavtale.

Avtalen sikrer klubbene og medlemmene til NSF tilgang på IPF godkjent utstyr fra ATX til rabatterte priser i butikk, nettbutikk og tilbud.

Samtidig støtter vi i Mobech Treningsspesialisten forbundet og deres jobb innenfor styrkeløft.


NBIF – Norges bedriftsidrettsforbund

Vårt tette samarbeid med forbund og utøvere har gitt oss mange flotte idrettsopplevelser, og treningsveileding på olympisk nivå.

Vårt samarbeid med Norges bedriftsidrettsforbund faller seg naturlig både for forbund og for oss. Sammen er vår misjon å bedre folkehelsen gjennom mosjon og trening. Noe vi får til gjennom en rekke aktiviteter året igjennom som kommer forbundets medlemmer til gode.

Hold aktiviteten i gang også på hjemmekontoret! Les våre treningstips her